Preferred Supplier

PUBLICERAD: 2 februari 2016
UPPDATERAD: 24 januari

[©(c)Roland Halbe; Veroeffentlichung nur gegen Honorar, Urhebervermerk und Beleg / Copyrightpermission required for reproduction, Photocredit: Roland Halbe]

Bosch-koncernen, ett högteknologiskt företag och världens största leverantör till fordonsindustrin, väljer Festo som Preferred Supplier av pneumatik. Festo får denna Preferred Supplier-status för sin prestanda över genomsnittet vid samarbete med Bosch-koncernen.

Kriterierna för bedömning av en leverantör omfattar bl a hög leveranssäkerhet, smarta tekniska lösningar som uppfyller internationella standarder samt den globala karaktären hos leverantören. Beslutet fattades av ett globalt inköpsteam inom Bosch-koncernen.

Lars Nordström, inköpschef för maskinkomponenter och tjänster på Bosch i Stuttgart betonade vid presentationen av certifikatet att ”Leverantörerna är en viktig framgångsfaktor för oss. Speciellt leverantörens globala inriktning är av stor betydelse för Bosch-koncernen”. Han är mycket nöjd med att kunna välja Festo, europeisk marknadsledare inom pneumatik.

Varje år hedrar Bosch sina bästa leverantörer med Preferred Supplier-status. Totalt arbetar Bosch-koncernen tillsammans med flera tusen leverantörer runt om i världen, varav endast ett fåtal får denna utmärkelse. Denna Preferred Supplier-status gäller för samtliga Bosch-fabriker över hela världen och alla affärsområden inom detta högteknologiska företag och världens största leverantör till fordonsindustrin.

Foto: Bosch Research Campus Photocredit: Roland Halbe

 

Läs vidare

Enkelt att uppskatta friktionskoefficienten med nytt verktyg

Ett nytt verktyg ger förpackningsmaskinoperatörer och andra ett snabbt sätt att uppskatta friktionskoefficienten (COF) hos förpackningsfilmer. Detta är användbart om en förpackningsmaskin kräver en folie med en specifik friktionskoefficient för att fungera optimalt.
COF_indicator_Tentoma

Besparingar på flera plan med automatisk packning av e-handelsförpackningar

Den finska logistiktjänsteleverantören Inex Partners Oy har samarbetat med SEE (tidigare Sealed Air) för att förbättra förpackningsautomatiseringen.
SEE I-Packx

Allt fler robotar automatiserar skärborden

På den nyligen avslutade Fespamässan i Amsterdam visade det schweiziska företaget Zünd både nuvarande och framtida skärbordslösningar där robotar spelar en viktig roll.
zund-fespa_01

Ljus prognos för globala marknaden för förpackningsmaskiner

Prognoserna ser ljusa ut för de globala marknaderna för förpackningsmaskiner de närmaste åren. Asien och Stillahavsregionen kommer att behålla den ledning som den har för närvarande. Det framgår av amerikanska PMMI Business Intelligences rapport "2023 World Packaging Machinery”.
pavel-neznanov-w95Fb7EEcjE-unsplashx

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x