Preferred Supplier

PUBLICERAD: 2 februari 2016
UPPDATERAD: 24 januari

[©(c)Roland Halbe; Veroeffentlichung nur gegen Honorar, Urhebervermerk und Beleg / Copyrightpermission required for reproduction, Photocredit: Roland Halbe]

Bosch-koncernen, ett högteknologiskt företag och världens största leverantör till fordonsindustrin, väljer Festo som Preferred Supplier av pneumatik. Festo får denna Preferred Supplier-status för sin prestanda över genomsnittet vid samarbete med Bosch-koncernen.

Kriterierna för bedömning av en leverantör omfattar bl a hög leveranssäkerhet, smarta tekniska lösningar som uppfyller internationella standarder samt den globala karaktären hos leverantören. Beslutet fattades av ett globalt inköpsteam inom Bosch-koncernen.

Lars Nordström, inköpschef för maskinkomponenter och tjänster på Bosch i Stuttgart betonade vid presentationen av certifikatet att ”Leverantörerna är en viktig framgångsfaktor för oss. Speciellt leverantörens globala inriktning är av stor betydelse för Bosch-koncernen”. Han är mycket nöjd med att kunna välja Festo, europeisk marknadsledare inom pneumatik.

Varje år hedrar Bosch sina bästa leverantörer med Preferred Supplier-status. Totalt arbetar Bosch-koncernen tillsammans med flera tusen leverantörer runt om i världen, varav endast ett fåtal får denna utmärkelse. Denna Preferred Supplier-status gäller för samtliga Bosch-fabriker över hela världen och alla affärsområden inom detta högteknologiska företag och världens största leverantör till fordonsindustrin.

Foto: Bosch Research Campus Photocredit: Roland Halbe

 

Läs vidare

Revolution säger Ishida om sin nya trågpackare

Första dagen på interpack avtäckte Ishida Europe en trågpackare som företaget hävdar bryter ny mark.
Ishida1

Snabbare och kraftfullare: ”Q-Line en milstolpe för Zünd”

Det har gått över ett decennium sedan Zünd lanserade sin tredje generation skärmaskin, G3. Nu kommer uppföljaren Q-Line som riktar sig framför allt till producenter av förpackningar och POS-material (Point of Sales), som både är snabbare och kraftfullare.
Zund-9-1024x683x

Malmöbaserade Rechon förberedda för nya utmaningar inom cartridgefyllning

Den nuvarande trenden mot mer cartridgefyllning är ett bra skäl för Rechon att fortsätta ett framgångsrikt samarbete med Syntegon.
Syntegon_Cartridgesx

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620

Senaste nytt

Sveriges mest köpta bil fyller 70 år och har blivit ”grön”

Godisprodukten ”Ahlgrens bilar” kallas ”Sveriges mest köpta bil” – i år fyller den 70 år och har samtidigt fått ny design och en förpackning som till stor del består av ”grön” bioplast.
bilar-plantpack-utvald

Cirkulär förpackningslösning testas på Circle K

För att minska mängden engångsartiklar testar Circle K tillsammans med Panter och Tingstad ett cirkulärt system, där kunderna erbjuds att låna matlådor och muggar för sin takeaway-mat.
Circle K

Fiberflaska som är redo för industriell produktion

Flaskor av fiber är ett område som intresserar många utvecklare och titt som tätt kommer information om nya produkter. Däremot ser man inte mycket av dem på marknaden. På nyligen avslutade Pack Expo i Las Vegas visades ett alternativ.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

World Packaging Organization och AIPIA i smart samarbete

WPO, World Packaging Organization, och AIPIA har undertecknat ett Memorandum of Understanding (MOU), för att främja sitt samarbete för att dela idéer om smarta förpackningar och den vetenskap som ligger till grund för det.
WPO AIPIAx