Packbridges ordförande Therese Lindsley avgår på egen begäran

PUBLICERAD: 21 augusti 2019
UPPDATERAD: 25 januari

Therese Lindsley har på grund av personliga skäl och på egen begäran lämnat sin post som styrelseordförande i förpackningsklustret Packbridge.

Therese Lindsley, som tillträdde som ordförande i förpackningsklustret Packbridge så sent som i april i fjol, har av personliga skäl och på egen begäran lämnat sin post i styrelsen.

I ett meddelande till klustrets medlemmar skriver Packbridge att vice ordföranden David Lindén tillträder som interimistisk styrelseordförande fram till dess en ny ordförande kan väljas på en extra bolagsstämma.

Packbridges valberedning kommer inom ramen för sitt uppdrag att lämna förslag på ny ordförande till stämman och klustrets medlemmar uppmanas nu att lämna förslag på kandidater, som valberedningen kan ta i beaktande i sitt val av nominering till ny ordförande.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Efterfrågeökning kräver fabriksexpansion hos Modulpac

Modulpac i Ljungby växer och har nyligen fått flera nya projekt av varierande storlek, både från befintliga och nya kunder. Företaget tillverkare förslutningar till förpackningar. För att fortsätta utvecklas behsva ytterligare fabriksytor.
Modul

Albert Heijn i Holland först med förpackningar av PEF

PEF är ett bioplastmaterial som det pratats om länge. Nu har är det snart dags att kommersialisera materialet. Tidigt ute att använda det i en förpackning blir supermarketkedjan Albert Heijn.
avantium

New Yorks justitieminister stämmer PepsiCo för nedskräpning

New Yorks justitieminister lämnade för några veckor sedan in en stämningsansökan där hon anklagar PepsiCo för att ha skadat allmänheten och misslyckats med att varna konsumenter för miljö- och hälsohot från dess plastförpackningar av engångstyp.
pepsico1x

FunkyPack ska utveckla barriärlösningar för torrformade produkter

FunkyPack är ett nytt, svenskt projekt som ska utveckla smarta barriärlösningar till torrformade produkter. Tekniken att torrforma är etablerad men barriärer är fortsatt ett utvecklingsområde.
Kuddex