Mats Lind utvecklingschef i ny affärsenhet inom Flint Group

PUBLICERAD: 1 december 2016
UPPDATERAD: 25 januari

Mats Lind har ansvar för segmentet flexibla förpackningar i Flint Group Flexographic Products nybildade affärsutvecklingsenhet.|Chef för den nya enheten är Friedrich von Rechteren.

Flint Group har inrättat en ny central affärsutvecklingsenhet för sin division Flexographic Products. Den nya enheten leds av Friedrich von Rechteren och en av affärsutvecklingscheferna i gruppen är svenske Mats Lind, känd som tidigare ägare och VD för Helsingborgbaserade Linds Flexo AB, numera Marvaco.

I sin nya befattning i Flint Group Flexographic Products kommer Mats Lind att vara ansvarig för affärsutvecklingen inom området flexibla förpackningar.

Övriga affärsutvecklingschefer i gruppen är Philipp Eissner, med ansvar för segmentet wellpapp samt för service och support till varumärkesägare, samt Joelle Bédat, som ska ansvara för support och kontakt med tillverkare av flexopressar.

Affärsutvecklingsenhetens chef Friedrich von Rechteren blir också ansvarig för Flexographic Products-divisionens försäljning i Europa, Mellanöstern och Afrika och han kommer även att ingå i divisionens ledningsgrupp.

Flint Groups division Flexographic Products har sitt säte i Stuttgart, Tyskland. Flint Group-koncernens huvudkontor ligger i Luxemburg.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Thorbjörn Sagerström på DS Smith Norden ser en positiv trend för industrin

Vi kontaktade Thorbjörn Sagerström, vd på DS Smith i Norden och dessutom ordförande i Grafiska Föreningen, för att få hans synpunkt på läget för wellpapp- och kartongbranschen och för hans eget företag.
DSsmith1-1024x683-1x

Ny undersökning visar att svenskar är splittrade kring plastpåseskatten

Åsikterna om att plastpåseskatten försvinner är minst sagt splittrade, och över hälften av alla svenskar tycker det är viktigt att användningen av plastpåsar fortsätter att minska. Det visar en ny Novusundersökning som Håll Sverige Rent låtit göra.
dreamstime_7756854x

Tidningen Packnews fyller 90 år!

I år fyller tidningen Packnews 90 år. En anmärkningsvärd ålder på en branschtidning, men en ålder som inte på något sätt avspeglas i kvaliten, tidningen är starkare och fräschare än någonsin. Här ger tidningens chefredaktör, Bo Wallteg, en kort bakgrund till de nittio åren.
Packnews-1_24-mailchimp-header-2

Transparent förpackning ger enklare återvinning

Som ett led i arbetet med att minska klimatavtrycket har isoleringproducenten Rockwool förändrat förpackningarna. Något som ökar återvinningsmöjligheterna med 85  procent enligt företaget.
ROCKWOOL förpackning