Londongrabben Steve avslöjar sina hemligheter på Scanpack

PUBLICERAD: 10 september 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Steve Edge

Vid årets Scanpack bjuds besökarna på ett digert seminarieprogram och många intressanta och färgstarka föredragshållare kommer att finnas på plats för att föreläsa om trender och förpackningslösningar.
En av de mera färgstarka är designgurun Steve Edge från London, som under rubriken ”The Future Doesn´t Just Happen” lovat att avslöja hemligheterna bakom kommunikation med ”wow-faktor”.

Steve Edge växte upp som en gravt dyslektisk arbetargrabb i Londons beryktade stadsdel East End – och i dag är han en minst sagt färgstark designguru med världsberömda varumärken på sin kundlista.

Steve Edge ser mycket fram emot att komma till Sverige och Scanpackmässan och han lovar ett inspirerande föredrag med många konkreta exempel på varumärken, som är bra på kommunikation med en ”wow”-faktor.

Förpackningsbranschen är väldigt intressant, tycker Steve Edge, som ser en ljus framtid för branschen med många spännande utvecklingsmöjligheter. Det gäller såväl nya material, som nya tekniker, exempelvis ”förstärkt verklighet” (augmented reality), som handlar om att kombinera information från användarens fysiska omgivning med information från en mjukvaruapplikation exempelvis i mobilen.

Steve Edges föredragning är schemalagd till kl. 10.00 – 11.00 den sista Scanpack-dagen, dvs fredagen den 23 oktober.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax