Anställer chef över kundservice

PUBLICERAD: 9 december 2015
UPPDATERAD: 31 januari

SMC Anna Turunen
SMC arbetar ständigt med att vidareutveckla servicen till våra kunder, därför har man nu anställt Anna Turunen som chef över kundservice. Hon kommer senast från Schunk Intec där hon arbetade som teamledare och innesäljare.

Hur kom det sig att du kom till  SMC?
Jag känner Bianca Öhman, Operations Manager, sedan tidigare och blev tipsad om att SMC skulle utöka sin kundserviceavdelning. Jag blev nyfiken på SMC som verkade vara ett trevligt företag med siktet mot framtiden.

Vad innebär din nya tjänst och vilka är dina största utmaningar i arbetet?
Min roll är att vara ansvarig för företagets kundservice. Det handlar mycket om att leda och inspirera mina kollegor framåt för att ge absolut bästa stöd för våra kunder. Min grupp sitter redan idag på en stor kompetens och engagemang och jag vill helt enkelt vara ett stöd i vårt arbete att ständigt vara bäst på kundservice.

Vad är det som är så speciellt med SMC?
Man hör ofta det klassiska att ”hos oss är det högt i tak”, men på SMC är det verkligen det! Och med den entusiasm som genomsyrar hela företaget så är det verkligen rätt plats för mig.

Namn: Anna Turunen
Ålder: 31
Tidigare arbete: Schunk Intec AB / Teamleader Innesälj

SMC arbetar med industriell automation och är världens största tillverkare av pneumatiska komponenter med en omsättning på ca 30 miljarder kronor och 16 000 anställda globalt. Här i Sverige finns företaget sedan 1986 med huvudkontor i Huddinge, regionkontor i Göteborg, Lund och Växjö samt en mängd återförsäljare över hela i landet. Huddingekontoret är dessutom lagerhub och har över 15000 artiklar i lager.

 

Läs vidare

Är den här dryckesförpackningen en game-changer som skakar om de stora företagen?

Den 15 maj, samlades delar av förpackningspressen i Amsterdam för att ta del av lanseringen av en helt ny förpackningslösning som företaget bakom presskonferensen, Zotefoams, menar är en game changer. Ska de stora tillverkarna av vätskekartongförpackningar känna sig hotade?
rezorce

Oro i den grafiska industrin när för få utbildas

Att för få utbildas pekas ut som ett stort orosmoln för den grafiska industrin. Det gör att antalet som rekryteras utan formell utbildning för branschen ökar. Det framgår av en ny rekryteringsrapport från Grafiska Företagen.
evax

Internationell branschpressundersökning om kunskaperna kring PPWR

Den holländska tidningen VerpakkingsManagement vill identifiera informationsbehovet kring Packaging & Packaging Waste Regulation (PPWR). Packnews hjälper till.
Kort

Naturvårdsverket vill höja förpackningsavgifterna kraftigt men blir bevakningen bättre?

Naturvårdsverket vill höja förpackningsavgifterna men kommer man att bli effektivare på att stoppa frifräsare?
marissa-lewis-rK_a-5QsFhw-unsplashx

Senaste nytt

Är den här dryckesförpackningen en game-changer som skakar om de stora företagen?

Den 15 maj, samlades delar av förpackningspressen i Amsterdam för att ta del av lanseringen av en helt ny förpackningslösning som företaget bakom presskonferensen, Zotefoams, menar är en game changer. Ska de stora tillverkarna av vätskekartongförpackningar känna sig hotade?
rezorce

Framtidssäker och hållbar lösning för transport av staplade kartonger

PepsiCo tillverkar potatischips i Broek op Langedijk i Holland. För transport behövde företaget ett nytt system som på ett tillförlitligt sätt skulle förhindra att kartonger staplade på pallar gled Företaget valde Nordsons smältlimsteknik, vilket drastiskt har minskat limkostnaderna och antalet kundklagomål.
Nordson PepsioCo MiniBlue Modul spray applicationx

Förpackningsansvariga hos brittiska FMCG-företag vill bort från plast men det är inte lätt

En ny undersökning från förpackningsföretaget Aquapak av 100 brittiska förpackningschefer inom dagligvarubranschen visar att majoriteten (92 procent) planerar att helt sluta använda plast i sina konsumentförpackningar.
Pasta-packaging

Mondi utvecklar monomaterialförpackning i samarbete med Scan Sverige

Mondi har i samarbete med Scan Sverige skapat en polypropen (PP) baserad monomaterialförpackning, som är designad för återvinning.
MNDPR282ax