PUBLICERAD: 28 maj 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Antonson - low

– Vi är Antonson Etikett. Det unga och snabba företaget med mångårig erfarenhet av etikettproduktion. Med en historia i både Sydetikett AB och PSI Antonson tar vi nu vår självklara plats som den etikettproducent som klarar av vilka etiketter som helst, säger företaget i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Antonson Etikett grundades i januari 2014 genom en sammanslagning av PSI Antonson etikettproduktion och försäljning och Sydetikett AB.

Företaget har idag ca 50 anställda och kontor finns i Arlöv, Kista och Mölndal. Med fyra egna tryckerier inom koncernen är det möjligt att planera jobben så de går i rätt tryckpress för bästa pris och kvalitet. Antonson Etikett har en rationell och pålitlig produktionskedja med lång erfarenhet i såväl produktion som på den administrativa sidan.

– Maskinellt har vi ett stort urval av tryckpressar som lämpar sig för både kortare och längre serier. Vi har en egen ateljé för orginalframställning, vilket gör att vi har kontroll över hela processen från idé till färdigt tryck och vår speciallitet är att vi är duktiga på att trycka etiketter i många färger.

Antonson Etikett är en del av PSI Group. PSI Group ASA är ett norskt bolag och en ledande global leverantör av lösningar för sluten och säker kontanthantering. Inom PSI Group ingår även Antonson Etiketts systerbolag PSI Antonson som är en av Sveriges ledande leverantörer av utrustning till butik.

Läs vidare

Scribos och HP Indigo säkrar produkter mot piratkopiering

Scribos har etablerat ett samarbete med HP Indigo Division för med syftet att stoppa piratkopiering av produkter.
SCRIBOS_02_Wine_Spiritsx

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

Packnorth och Packnews går samman

De två nyhetssajterna Packnorth och Packnews slås ihop hos nystartade AGI Media, och från och med den 1 februari kan de senaste förpackningsnyheterna läsas på packnews.se. Tidningen nord emballage ingår också i sammanslagningen och byter samtidigt namn till Packnews.
SignPrint-och-nord_emballage-2023-ver1-scaled

Packnorth och Packnews går samman

De två nyhetssajterna Packnorth och Packnews slås ihop hos nystartade AGI Media, och från och med den 1 februari kan de senaste förpackningsnyheterna läsas på packnews.se. Tidningen nord emballage ingår också i sammanslagningen och byter samtidigt namn till Packnews.
SignPrint-och-nord_emballage-2023-ver1-scaled

Senaste nytt

Sveriges mest köpta bil fyller 70 år och har blivit ”grön”

Godisprodukten ”Ahlgrens bilar” kallas ”Sveriges mest köpta bil” – i år fyller den 70 år och har samtidigt fått ny design och en förpackning som till stor del består av ”grön” bioplast.
bilar-plantpack-utvald

Cirkulär förpackningslösning testas på Circle K

För att minska mängden engångsartiklar testar Circle K tillsammans med Panter och Tingstad ett cirkulärt system, där kunderna erbjuds att låna matlådor och muggar för sin takeaway-mat.
Circle K

Fiberflaska som är redo för industriell produktion

Flaskor av fiber är ett område som intresserar många utvecklare och titt som tätt kommer information om nya produkter. Däremot ser man inte mycket av dem på marknaden. På nyligen avslutade Pack Expo i Las Vegas visades ett alternativ.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

World Packaging Organization och AIPIA i smart samarbete

WPO, World Packaging Organization, och AIPIA har undertecknat ett Memorandum of Understanding (MOU), för att främja sitt samarbete för att dela idéer om smarta förpackningar och den vetenskap som ligger till grund för det.
WPO AIPIAx